Работещо промишлено помещение

Имот №3266

 • Локация

  гр. Павликени

 • Tип имот

  ПРОМ. ПОМЕЩЕНИЕ

 • Цена

  770000 €/1505989 лв

 • Kвадратура

  2500 кв.м. /двор: 9573 кв.м.

„Имоти Консулт” предлага на вашето внимание производствено помещение намиращо се в индустриалната част на гр. Павликени.

Площта на обекта : 9 573 кв.м.

Застроена площ на цялата сграда: 2500 кв.м.

Базата разполага със следните помещения:

Етаж 1 Три производствени помещения със средна площ от 350кв.м на помещение с височина от 4,80м до 5,20м. Към помещенията има офиси и складове с различна квадратура. Всяко помещение има директен изход от сградата. Всички производствени и складови помещения са с шлайфан бетон с антистатично покритие, специализирано производствено осветление и вентилационна система. Всички производствени помещения имат изградено видео наблюдение. В офисната част и всички общи помещения настилката е гранитогрес и теракот. Автоматични товарни врати. Без пресичане на пътя на суровината и готовият продукт. Входът за суровини е покрит и изолиран за по- лесно разтоварване и складиране. На етажа има още стая за охрана, два санитарни възела, помещение за персонала и обработка на производствената документация , котелно помещение.

Етаж 2 На вторият етаж има три офисни помещения с визуален достъп до производствената част. Всеки офис има санитарен възел. На етажа има помещения подходящи за архив , както и кухненски кът.

Маза Площ на мазата 464 кв.м. с асансьор и телфер за транспортиране на материали и суровини. Сградата е въведена в експлоатация през 2008г.

Всички възможни комуникации – ток (собствен трансформатор ) , промишлена вода ( собствен водоизточник ) и питейна вода, канализация. Отоплението на сградата става с парно на твърдо гориво и климатици. Парцела е покрит с бетон, ограден с метална ограда с портал за достъп и кабинка за охрана. Атрактивната локация на обекта дава лесен достъп на работници и клиенти. В близост до автогара, ж.п. гара и важни обект в населеното място. Обекта може да се използва за промишлена както и складова база.

Цена: 770000 / 1505989 лв
За контакти
 • 062/600 777
 • 0889833883
 • inna.marinova@imotikonsult.bg
 • гр. Велико Търново, ул. „Васил Левски“ № 14 В, ет. 1
 • Инна Маринова

Направете запитване