Продава хотел в с. Бадевци

Имот №4915

 • Локация

  с. Бадевци

 • Tип имот

  ХОТЕЛ

 • Цена

  216500 €/423437 лв

 • Kвадратура

  250 кв.м. /двор: 3181 кв.м.

 • Етаж

  2

 Отличен бизнес имот сред красотата и спиращи дъха гледки в живописно село с неповторимата атмосфера в Еленския балкан.

Имотът е с обща дворна площ 3 181 кв. м. обособен от два самостоятелни парцела с обща граница изцяло оградени с масивна ограда и построените в него две къщи. Дворното пространство е практично оформено на три нива с каменни зидове. Красиво аранжирано с тревни площи, алеи и площадки покрити с каменна облицовка. Обособени кътове за развлечения две покрити барбекюта, детска площадка оборудвана с люлки и катерушки, два басейна за деца и възрастни, паркинг.

Къщите функционират, като къщи за гости с категоризация до 2024 г.

Първата къща е разположена на първото ниво на двора. Това е реновирана, стара къща на два етажа със застроена площ 88,80 кв. м. и разгърната застроена площ 157,65 кв. м. На първия етаж има дневна с кухненски бокс и камина, спалня и баня с душ и тоалетна. На втория етаж има четири спални, баня с вана и тоалетна и веранда с площ 12 кв. м. и прекрасна гледка към планината. С отделен вход на първия етаж (откъм западната фасада) има новопостроено студио със самостоятелен кухненски бокс, баня с душ и тоалетна. Също на първия етаж със самостоятелен вход (откъм източната фасада) има самостоятелна стая с баня и тоалетна, която се използва за камериерски офис.

Около къщата има плочник повече от 80 кв. м. и два навеса - единият със зидана камина-барбекю.  Подовата настилки на първия етаж е теракот, а на втория дюшеме. Таваните са запазени автентични. Отоплението е с локално парно (водна риза, радиатори, през камината в дневната). Кухнята е напълно оборудвана. Спалните са обзаведени с мебели изработени от масивна дърво.

Втората къща за гости е разположена на второто ниво на двора. Застроена площ 85,60 кв. м. Това е новопостроена къща на един етаж с две спални, много просторна дневна с камина, самостоятелна, напълно оборудвана кухня, баня с душ и тоалетна и голяма веранда 20 кв. м. със зидана камина-барбекю и кът за хранене. Подът е дюшеме, таваните дървени, греди. Отоплението е с топъл въздух през камината в дневната.

Цена: 216500 / 423437 лв
За контакти
 • 0884905169
 • imotikonsult@abv.bg
 • гр. Велико Търново, ул. „Васил Левски“ № 14 В, ет. 1
 • Деница Димитрова

Направете запитване